Андреа Пирло за мача с Интер: Научихме си урока, подготвени сме


Андреа Пирло за мача с Интер: Научихме си урока, подготвени сме
Снимка: Getty Images/Guliver

1080 0

Италианският шампион Ювентус излиза в 1/2-финален сблъсък срещу Интер в Дерби д'Италия за Купата на Италия. Само преди малко повече от 2 седмици двата тима се изправиха един срещу друг и в Серия А, като тогава "нерадзурите" спечелиха с 2:0. Според наставника на "бианконерите" Андреа Пирло обаче, неговият отбор е научил урока си.

"Искам да видя отбор, който е наясно със силите на противника. Това е първи рунд, защото сблъсъкът ще се реши след над 180 минути, така че ще е важно да се справим добре. Нищо не е решаващо. Мачът с Интер в шампионата ни научи много. Познаваме Конте, подготвили сме се за предизвикателството.

Очаквам нормалния Интер, който ще опита да наложи идеите си на терена. Подготвили сме се за това, което може да се случи на терена. Интер е много добър в бързото прегрупирани с играчи, които са бързи. Ще трябва да играем много внимателно.

Ще променим някои неща. Буфон ще се завърне на вратата, Рамзи няма да е готов за срещата. За останалите ще видим. Киелини и Боунчи ни дават компактност и агресия. Мората е модерният нападател, който искахме" - заяви Пирло.

В последния кръг от Купата на Италия Ювентус прегази съперника и без Роналдо в състава си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички