Звезда на Челси отказва да подпише нов договор с клуба


Звезда на Челси отказва да подпише нов договор с клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

1363 0

Нападателят на Челси Тами Ейбрахам е отказал да подпише нов договор с клуба. 22-годишният английски нападател иска подобрение на условията си на „Стамфорд бридж“, за да преподпише с клуба.

Ейбрахам прави добра кампания след завръщането си в тима на Челси през изминалото лято. Английският национал изкара период под наем в тима на Астън Вила през миналата кампания, но се превърна в твърд титуляр на върха на атаката в отбора на Франк Лампард през този сезон, като до момента е успял да реализира 15 попадения със синята фланелка.

Поради тази причина се очакваше да не е проблем за Челси да обвържат нападателя си с нов договор. Според „Мирър“ Ейбрахам не бърза да преподписва договора си на „Стамфорд бридж“, като той дори е отказал последното предложение на тима към него. Причината е, че 22-годишният футболист иска увеличение на заплатата като сънародника си Калъм Хъдсън-Одой, който преподписа със „сините“ през септември и се договори за възнаграждение от 180 хиляди паунда на седмица. А ето кой друг футболист на Челси също не пожела да преподпише с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички