Новият талант на Челси: Мечтата ми се сбъдна


Новият талант на Челси: Мечтата ми се сбъдна
Снимка: Gulliver/GettyImages

1490 0

Халфът на Челси Били Гилмор заяви, че мечтата му се е сбъднала, след като направи дебюта си като титуляр за „сините“ в двубоя срещу Евертън. 18-годишният талант коментира пред „Скай Спортс“ срещата срещу „карамелите“, спечелена от лондончани с 4:0, с което Челси се доближи на две точки от 3-тия в класирането Лестър.

„Беше наистина невероятно, моята мечта се сбъдна и направих дебюта си като титуляр във Висшата лига. Най-важното е, че взехме трите точки и трябва да продължим да печелим . Надявам се, че ще продължим с това и занапред. Беше труден мач. Срещу Ливърпул смятах, че съм играл добре, но трябва да можеш да направиш същото и в следващия мач – да се трудиш, да играеш добре и да дадеш всичко най-добро за отбора“, каза Били Гилмор.

18-годишният шотландец бе избран за играч на мача за втора поредна среща в двубоя с Евертън, след като получи наградата и в мача за ФА Къп срещу Ливърпул. Мениджърът на Челси Франк Лампард засипа с похвали младия талант, след като му гласува доверие като титуляр във втора поредна среща. А ето кой европейски гранд вече е по петите на новия талант на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички