Футболист на Челси е искал клубът да привлече Кавани


Футболист на Челси е искал клубът да привлече Кавани
Снимка: Getty Images/Guliver

2716 0

Нападателят на Челси Тами Ейбрахам разкри, че е искал в клуба да бъде привлечен Единсон Кавани през януарския трансферен прозорец, защото е имал желанието да се учи от нападател от световна класа. Ейбрахам остава основният нападател на лондончани до края на сезона, след като от тима не успяха да привлекат друг реализатор през изминалия месец. Дотук английският нападател е реализирал 15 попадения през кампанията.

Трансферната забрана на Челси бе премахната в края на миналата година, но от клуба не направиха нито един входящ трансфер по време на зимния прозорец, въпреки че отборът бе свързван с Тимо Вернер и Единсон Кавани. Оливие Жиру не бе в състава на тима по време на гостуването на Лестър в събота, докато другият нападател в отбора Миши Батшуай беше неизползвана резерва. Що се отнася до трансферните цели на Челси през месец януари, Ейбрахам каза следното: „Споменаваха се редица висококачествени нападатели като Кавани, които играят на високо ниво редица години. Щеше да е добре, ако той беше дошъл в отбора. Той щеше да е играч, от който да се уча и да добавя неговите идеи към моя арсенал.“

Отборът на Челси няма мач в следващите две седмици, като следващата среща на тима е чак на 17-ти февруари, когато лондончани срещат Манчестър Юнайтед в дербито на 26-тия кръг във Висшата лига. А ето кой играч най-вероятно ще се върне за Челси за сблъсъка с Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички