Уилиян става свободен агент през лятото


Уилиян става свободен агент през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

4152 0

Крилото на Челси Уилиян е отказал нов двугодишен договор от тима. Бразилецът, който дойде на „Стамфорд бридж“ през 2013-та година, ще стане свободен агент през лятото и вече може да преговаря с други клубове.

31-годишният футболист вече е получил предложение от други отбори от Английската Висша лига. Бразилецът коментира бъдещето си в Челси след двубоя с Байерн Мюнхен от Шампионската лига. „Челси ми предложи двугодишен договор и те нямат намерение да променят това, което ми предложиха. Казах им, че искам да съм част от отбора още три години. Целта ми е да продължа да работя и да се фокусирам върху остатъка от сезона, за да може Челси да продължи да печели мачове“, каза Уилиян.

Въпреки че бъдещето му на „Стамфорд бридж“ е под сериозен въпрос, Уилиян продължава да бъде важна част от състава на Франк Лампард през настоящия сезон. Той е изиграл 36 срещи във всички надпревари през тази кампания, а снощи отбеляза откриващия гол при победата срещу Ливърпул с 2:0 за ФА Къп. А ето кой отбор може да вземе Уилиян през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички