Лампард похвали младок след победата над Ливърпул


Лампард похвали младок след победата над Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2347 0

Наставникът на Челси Франк Лампард засипа от похвали младия футболист на „сините“ Били Гилмор след снощния мач срещу Ливърпул. Лондончани спечелиха срещата с 2:0 и по този начин си осигуриха място на четвъртфиналната фаза в ФА Къп.

Лампард заяви, че 18-годишният талант се е представил фантастично в снощния мач и е бил един от най-спокойните играчи на „Стамфорд Бридж“. „Той ме връща във времената, когато все още израствах във футбола. Тогава полузащитниците играеха по този начин. Той сменя посоките по чудесен начин, пази топката отлично, знае кога да подаде и го прави по простичък и прецизен начин. Има много качества. Хората го гледат и да си мислят, че е доста слаб като физика, но всъщност той е много голям като характер. Напълно съм очарован от него. Той заслужи всичко. Заслужи да бъде играч на мача, заслужи си хората да говорят за него“, заяви Лампард по адрес на Били Гилмор.

Челси ще научи името на съперника си на жребия днес. Лондончани подновяват битката във Висшата лига в неделя със сблъсък срещу Евертън. А ето кой друг футболист на Челси заслужи похвали след представянето си вчера.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички