Талант на Челси си припомни инцидент с Хари Магуайър


Талант на Челси си припомни инцидент с Хари Магуайър
Снимка: Getty Images/Guliver

2916 0

Младият футболист на Челси Били Гилмор говори за инцидент между него и бранителя на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър. Двата тима играха по-рано през сезона в двубой от Карабао Къп.

След срещата с Ливърпул във вторник 18-годишният футболист на Челси коментира ситуацията от срещата с Юнайтед през октомври пред ‘MailOnline’. „Хари Магуайър ме бутна и ме хвана за гушата. Каза ми, че съм „малко човече“. Това е нещо, с което трябва да се справям. Но няма да допусна втори път това да ми се случи. Тази случка беше урок за мен. Той опитва да се заяжда с младите футболисти и заради това трябва да се науча да бъда по-силен психически. Работя върху това и мога само да стана по-силен“, каза Били Гилмор.

Младият шотландец записа своя трети старт през сезона с фланелката на Челси при победата с 2:0 срещу Ливърпул от 5-тия кръг на „Стамфорд бридж“. Той получи доста похвали за играта си, включително от наставника на отбора Франк Лампард. Ето какво каза Лампард по негов адрес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички