Зрелище в Рим между Лацио и Удинезе, осем гола и три червени картона


Зрелище в Рим между Лацио и Удинезе, осем гола и три червени картона
Снимка: Getty Images/Guliver

1842 0

Лацио и Удинезе си поделиха точките в спиращ дъха мач – 4:4, между двата отбора на „Олимпико”, като гостите удължиха серията си без победи на шест поредни мача.

Удинезе откри резултата в Рим, когато Бето насочи с глава прекрасно центрирана топка от Мато Джахало след 17 минути игра. След това той вкара втори гол, след като Айзък Съксес даде страхотен пас към португалския нападател, а той елиминира Рейна за 2:0.

Домакините трябваше да потърсят начин да се върнат в мача и го сториха, след като Фелипе Андерсон центрира към Чиро Имобиле, който намали дефицита на „орлите” във Вечния град. Завладяващата първа част обаче видя още един гол за гостите от Удине, след като Съксес и Деулофеу комбинираха брилянтно помежду си, за да може Науел Молина да направи резултата 3:1.

Екшънът на „Олимпико” се пренесе и през втората част, а Педро направи 2:3 резултата с перфектен удар в 51-ата минута. Миг след това Бето бе близо до това да оформи хеттрика си, но Рейна реагира прекрасно. Португалецът съжаляваше за този си пропуск, след като Сергей Милинкович-Савич изравни резултата, правейки безпомощен Марко Силвестри.

Патрик от домакините получи втори жълт картон за цинично нарушение, но малко след това и Молина от гостите бе изгонен, за да останат двата отбора с по десет човека.

Франческо Ачерби поведе Лацио напред в резултата с отличен удар с глава при центриране на Башич. Голът бе дълго проверяван от ВАР, но беше и потвърден – 4:3.

В деветата минута от добавеното време на срещата Толгай Арслан вдигна всички, свързани с Удинезе на крака, след като изравни епичния мач, а след това Уолъс от гостите бе изгонен защото влезе в грозна схватка след края на мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички