Лацио - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме дербито на деня в Серия А?


Лацио - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме дербито на деня в Серия А?
Снимка: Getty Images

1513 0

Лацио посреща Ювентус в дербито на деня, а не на кръга в Серия А, тъй като утре играят Интер и Наполи. Срещата започва в 19:00 ч. и обещава да бъде изключително интересна!

Римските "орли" са на пето място във временното класиране с актив от 21 точки, докато "старата госпожа" е на осма позиция с 18 пункта. И двата отбора постигнаха победи в последните си срещи преди паузата за националните тимове - Лацио удари с класическото 3:0 Салернитана, а Юве надделя над Фиорентина с минималното 1:0 у дома си в Торино.

За последен път тези два клуба премериха сили на 6 март (26-ти кръг на Серия А) и тогава Ювентус излезе победител (3:1), въпреки че Хоакин Кореа бе извел гостите напред в резултата. 

Чиро Имобиле е под въпрос за днешната среща, тъй като страда от контузия в прасеца, а пък халфът Адам Марушич е болен. "Бианконерите" имат доста повече проблеми - аут са Бернардески, Де Шилио, Дибала, Киелини и Рамзи!

Букмейкърите предвиждат оспорван мач:

Лацио 3.00, равенство 3.40, Ювентус 2.37

Над 2.5 гола - 2.03, Под 2.5 гола - 1.87

Двубоят на "Олимпико" започва в 19:00 ч. българско време и ще бъде излъчен пряко в ефира на Мax Sport 3. Следете Лацио - Ювентус НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички