"Змия"! Бивш съотборник на Емилиано Мартинес изгубил подарък от Лео Меси заради него


"Змия"! Бивш съотборник на Емилиано Мартинес изгубил подарък от Лео Меси заради него
Снимка: GettyImages

1589 0

Звездата на Уест Хям - Михаил Антонио, нарече световния шампион Емилиано Мартинес "змия". Причина за това е случка между тях, в която нападателят пропуснал да се сдобие с фланелката на Лео Меси.

Вместо английският таран да прибави към колекцията си ценен спомен за цял живот, тениската се озовала в съотборника му Леон Бейли. 

Аржентина се изправи срещу Ямайка, за която се състезават и Антонио, и Бейли през септември миналата година, малко преди знаменитото Световно първенство в Катар. Тогава Меси реализира 2 гола в последните 5 минути на двубоя, а "гаучосите" победиха с 3:0.

Антонио разкрива, че е помолил Мартинес да му осигури фланелката, с която Меси показа поредния си рецитал. Аржентинският страж обаче я връчил на Бейли.

"Знаете ли защо? Защото Мартинес е змия, човече. Той е голямо момче. Не мога да го повярвам. Знаех се с него преди Леон Бейли. Бейли е просто съотборник", коментира таранът пред "Footballers' Football Podcast" и продължи.

"Играх с този човек преди 10 години и то не в един клуб, а в два. Казах 'Помогни ми, вземи тениската на Меси', а той отвърна 'Ще видя какво мога да направя'. 10 минути по-късно фланелката на Меси пристигна, а аз си мислех, че е за мен. Той обаче я даде на Леон Бейли", завърши той.

Ето кой съотборник на Мартинес си го татуира

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички