Меси емоционално: Още не мога да повярвам, ние сме световни шампиони


Меси емоционално: Още не мога да повярвам, ние сме световни шампиони
Снимка: Getty Images

1151 0

Аржентина триумфира с титлата на Световното първенство в Катар точно преди месец. „Гаучосите“ стъпиха на световния връх за трети път в историята, а суперзвездата Лионел Меси сбъдна най-голямата си мечта. Във връзка с това Бълхата публикува емоциално изявление в профила си в „Инстаграм“, като в поста му има и избрани моменти от триумфа на Аржентина в Емирството.

Ето какво написа Меси по повод навършването на един месец от големия успех:

Един месец от най-красивото нещо в света и все още не мога да повярвам. Колко прекрасна лудост преживяхме през цялото това време, което приключихме с вдигането на Купата, която толкова желаехме всички.

Разбира се, да бъдеш шампион прави всичко да изглежда по-хубаво, но колко хубав месец прекарах, колко прекрасни спомени имам и те ми липсват. Липсват ми съотборниците ми, всекидневието с тях, матетата, разговорите, тренировките, глупостите, които правихме…

Колко красиво беше да видя как моето семейство се наслаждава всеки ден на едно незабравимо преживяване за всички и колко прекрасно беше да отивам за мачовете и да виждам лудостта на хората на терена и в Аржентина.

Благодаря, Боже, за всичко това. Както казах, знаех, че ще ми я дадеш. Това, което не можех да си представя, бяха последствията от постигнатото и не съм грешал, защото никога не бих могъл да си представя лудостта на хората в празненствата.

Вече един месец сме… СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ!!!

ВИЖТЕ ОЩЕ: ВИДЕО: Точно месец след триумфа, Лео Меси отново стъпи в Катар

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички