Златан Ибрахимович оплю Манчестър Юнайтед заради... плодов сок


Златан Ибрахимович оплю Манчестър Юнайтед заради... плодов сок
Снимка: Getty Images

4941 0

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович разкритикува бившия си отбор Манчестър Юнайтед. Шведският ветеран заяви, че манталитетът на "червените дяволи" е далеч от шампионски.

"Едно нещо ме удиви: всички мислят за Манчестър Юнайтед като за топ отбор, един от най-богатите и могъщи в света, и отстрани изглежда, че е така. Но когато се оказах там, намерих дребнав, затворен манталитет", каза Ибрахимович.

"Веднъж бях с отбора в хотела преди мача. Исках да пийна, затова отворих мини-бара и пих плодов сок. Загубихме, след това пътувахме обратно. Мина време и дойде заплатата ми. Обикновено не гледам на това, но този път видях, че са ми удържали 1 паунд"

"Позвъних на мениджъра на клуба и той отговори: "Това е за плодовия сок от мини-бара". Аз се стъписах: "Шегуваш ли се?". Той каза: "Не, ако си поръчват нещо, трябва да платиш за него". Отговорих: "Разбира се, но отидох в хотела не по моя инициатива. Не бях в отпуск. Това беше работното ми място. Ако искам да отида някъде и да пия, ще пия", каза Ибрахимович.

"Всеки ден ме молиха да показвам документи, за да вляза на тренировъчната база. Аз спускам прозореца на колата си и казвам на охранителя: "Слушах, аз съм тук вече от месец. Аз съм най-добрият в света. Ако не ме разпознаваш, не си на тази работа", добави Ибра.

Вижте и куриозната причина, поради която Кристиано Роналдо се е контузил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички