"Златан говори, боговете мълчат": Ибрахимович не е съгласен с избора на Меси за "Златната топка"


"Златан говори, боговете мълчат": Ибрахимович не е съгласен с избора на Меси за "Златната топка"
Снимка: Getty Images

2984 0

Продължават дискусиите около връчената преди дни "Златна топка", която попадна в ръцете на Лионел Меси за изумителния седми път в кариерата му. Мнозина изразиха несъгласие с това аржентинецът да я получи, а към тях се присъедини и Златан Ибрахимович.

Шведският нападател призна, че според него е трябвало тя да бъде връчена на атакуващия футболист на Байерн Мюнхен и Полша - Роберт Левандовски. Ибрахимович бе запитан и кого предпочита между Меси и Кристиано Роналдо и отново подчерта, че отговорът му е аржентинецът, но този път добави, че това е така заради факта, че са били съотборници.

"И Меси, и Роналдо са много добри. Бих казал Меси, защото сме играли заедно. Връзката ми с него е професионална. Лео живее за футбола, но Левандовски заслужаваше "Златната топка" през тази година" - заяви той пред Getfootballnewsfrance.

Както е известно, именно полякът и аржентинецът бяха основните претенденти за индивидуалната награда и това се предполагаше от доста време насам. Любопитното обаче е, че България не е дала вота си нито на Меси, нито на Левандовски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички