Оле, защо не го послуша: Легенда на Юнайтед предрече разгрома срещу Ливърпул


Оле, защо не го послуша: Легенда на Юнайтед предрече разгрома срещу Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2439 0

Една от легендите на Манчестър Юнайтед повече от всички останали следи играта на тима и успя да предвиди катастрофалния резултат в дербито с Ливърпул. Става дума за Пол Скоулс, който предупреди Оле Гунар Солскяер какво го очаква в неделя вечер, но явно мениджърът на тима не взе присърце думите му и си плати за това.

"Двамата полузащитници играеха сами. Съжалявам за тях, но няма шанс отборът да играе 4-2-4 срещу Ливърпул, защото ще бъде унищожен. Фред и Мактоминей не могат да се справят сами. Ако това се случи срещу Ливърпул и Сити, Юнайтед ще получи 4 гола до почивката. Предната четворка бе толкова високо изнесена, че нямаше никаква връзка с отбора. Ако играем така срещу Манчестър Сити и Ливърпул, ще бъде катастрофа", заяви бившият халф на Юнайтед след победата над Аталанта в Шампионска лига.

Както е известно, "червените дяволи" паднаха с 0:5 на своя стадион, като допуснаха 4 безответни гола още през първото полувреме. По време на почивката много фенове напуснаха "Олд Трафорд", без да дочакат края на мача. А ето как Юрген Клоп коментира историческия разгром

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички