Завърналата се звезда на Арсенал Емил Смит Роу: Нямам търпение да срещнем Тотнъм


Завърналата се звезда на Арсенал Емил Смит Роу: Нямам търпение да срещнем Тотнъм
Снимка: Getty Images

1781 0

Полузащитникът на Арсенал - Емил Смит Роу, заяви, че няма търпение за предстоящото дерби от Висшата лига, съпоставящо "артилеристите" и вечния им съперник Тотнъм.

Двата тима ще се срещнат в неделя (15.01), а халфът е уверен, че той и неговите съотборници ще се справят с предизвикателството. Към момента "топчиите" са на върха на класирането с 44 точки, на 5 пред втория Манчестър Сити. "Шпорите" от своя страна заемат 5-ата позиция, която ще се борят да запазят.

Смит Роу претърпя операция, която го извади за дълго време от игра. Това е и причината от началото на сезона той да има изиграни едва 5 мача с червената фланелка.

"Не мога да чакам, момчетата същ. Сигурен съм, че ще се справим добре. Мисля, че ще бъде от огромно значение за нас и нямаше по-подхоодящ момент от сега. Всички момчета знаят какво значи да играеш в подобни мачове. Всички ще си починем сега и ще се подготвим за него", коментира 22-годишният англичанин след победата с 3:0 над Оксфорд и продължи.

"Нетърпеливо исках да изляза там и да играя с момчетата. Надявам се, че мога да направя разлика и че ще доиграем по страхотен начин сезона", допълни още той.

Ето кои са част от основните фактори за възхода на "артилеристите"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички