"Проблем е! Артета призна, че Арсенал страда от отмъкнатия от Челси Жоао Феликс


"Проблем е! Артета призна, че Арсенал страда от отмъкнатия от Челси Жоао Феликс
Снимка: Getty Images

1575 0

Арсенал победи поредния си съперник - Оксфорд, с 3:0 в мач от третия кръг на ФА Къп. "Артилеристите" обаче изглежда загубиха дуела с градския си съперник Челси за подписа на португалската звезда Жоао Феликс.

Последни информации разкриват, че "сините" са на финалната права от преговорите с играча на Атлетико Мадрид. Очаква се те да го привлекат под наем до края на сезона, за което ще платят около 11 млн. евро.

Други, желаещи правата на Феликс, са Арсенал и Манчестър Юнайтед, но състезателят предпочел идеите на Греъм Потър пред тези на Микел Артета или Ерик тен Хаг. Именно Артета коментира нужната на своя тим да подпише с подобен играч. 

"Работата ми е да правя тези играчи възможно най-добри. Ще опитам да го сторя и ако имаме някакви подкрепления, супер", коментира испанският специалист след успеха над Оксфорд и продължи.

"Проблемът е, че имаме само един нападател. Да караме така няколко месеци, докато Габи се върне, не е лесно. Трябва обаче да извадим максимума от играчите, с които разполагаме в момента", допълни още той.

В момента Арсенал е без титуляра си на върха на атаката Габриел Жезус. Бразилецът лекува контузия в коляното, която го извади от игра за сериозен период от време. Единствената опция за негов заместник в момента е Еди Нкетиа, който обаче също показва солидни игри.

Ето кой свой играч отличи Артета след победата в ФА Къп

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички