Заслужено! Ерлинг Холанд прибира огромни бонуси при требъл на Манчестър Сити


Заслужено! Ерлинг Холанд прибира огромни бонуси при требъл на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

3771 0

Суперзвездата на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, може сериозно да захрани сметката си, ако успее да помогне на своя тим да осъществи така мечтания требъл през настоящия сезон. "Небесносините" са на финалната права в битката за цели три трофеи.

На прага на исторически подвиг

"Гражданите" имат шанс да пренапишат историята, ставайки едва втория английски отбор, осъществил подобно постижение. Последно това прави градският съперник Манчестър Юнайтед през 1999 г.

Успехите в паундове

"Express Sport" информира, че норвежкият голмайстор може да спечели до 5 млн. паунда в бонуси, ако требълът стане факт. 1 милион от тях ще дойде при евентуален триумф във Висшата лига. Друг, ако Холанд и компания вдигнат трофея от Шампионска лига. Нови 350 000 паунда стоят на масата при успех над Манчестър Юнайтед във финала на ФА Къп.

Таранът ще може да се възползва и от много други бонуси като такъв за голове, изиграни минути, счупени рекорди и спечелването на индивидуални отличия. 1 милион паунда ще отидат в касата му, ако той изпревари Лео Меси в борбата за "Златната топка".

Един от съотборниците на Холанд пък заяви категорично, че никой в тима не се притеснява от чакащия на полуфинала в Шампионска лига Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички