Благородният жест на Холанд - против волята на Гуардиола и опасен за Манчестър Сити (ВИДЕО)


Благородният жест на Холанд - против волята на Гуардиола и опасен за Манчестър Сити (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3205 0

Шампионът на Англия от последните два сезона Манчестър Сити записа десета поредна победа в първенството. "Гражданите" сломиха Лийдс с 2:1 у дома и по този начин си осигуриха четири точки преднина пред втория Арсенал при равен брой изиграни мачове.

Големият рекордьор на Сити Ерлинг Холанд определено нямаше ден, като се отчете със сериозен брой пропуски. Все пак той имаше шанс за нов опит да се разпише в последните минути, но го предостави на свой съотборник - Илкай Гюндоган.

Полузащитникът вече бе реализирал две попадения и получи възможността да вкара първи хеттрик в кариерата си, след като Фил Фодън спечели дузпата с отлична индивидуална акция в наказателното поле. Гюндоган обаче стреля в левия страничен стълб.

Телевизионните камери моментално показаха мениджъра на Манчестър Сити Пеп Гуардиола. Още преди да се стигне до пропуска на Гюндоган той се бе обърнал към Холанд, като красноречиво му каза, че е трябвало той да изпълни дузпата.

Минута след това пък дойде и попадението на Родриго, което върна Лийдс в мача. За щастие на Гуардиола, повече голове не паднаха. Прочетете повече за мача и вижте головете - Манчестър Сити рискува грандиозен провал, а Холанд се отличи с куп пропуски (ВИДЕО).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички