Защо Дони ван де Беек не успя в Юнайтед - мнението на Марко ван Бастен


Защо Дони ван де Беек не успя в Юнайтед - мнението на Марко ван Бастен
Снимка: Getty Images

1719 0

През лятото на 2020 година Дони ван де Беек пристигна от Аякс в Манчестър Юнайтед срещу сумата от 39 милиона евро, но изобщо не успя да се пребори за титулярно място и взе участие в само 16 срещи на "червените дяволи", в голяма част от които се появи от пейката.

Според легендата на холандския и световен футбол Марко ван Бастен, за това има закономерна причина:

"Той имаше прекрасен живот в Аякс, но всеки мисли прибързано, че вече е станал прекалено голям за клуба и че може да успее в други държави, но холандското първенство е на друго ниво", заяви Ван Бастен пред "ZiggoSport" и продължи:

"В отбор като Аякс ти помагат доста, особено ако играеш като 10-ка. Затова често виждате играчи, които отиват в чужбина, но там положението е доста различно. Ако отидеш в друг отбор, в друга страна, трябва да си готов да покажеш себе си по такъв начин, че останалите да си кажат "той е един от нас и с него ние ще побеждаваме"", нещо, което според легендата на Милан Ван де Беек не е направил.

Все пак, в днешната среща (11.05.) с Лестър, Оле Гунар Солскяер е решил да му гласува доверие! Как ще се справя Дони ван де Беек в този мач, можете да следите НА ЖИВО тук!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички