Член на екипа на Бербатов: Безпрецедентно! В 15 от 16 мача в Първа лига скандират "оставка" за БФС


Член на екипа на Бербатов: Безпрецедентно! В 15 от 16 мача в Първа лига скандират "оставка" за БФС
Снимка: БГНЕС

1230 0

"Футболната общественост е най-големият съдник на ръководството на БФС. В 15 от 16 мача в Първа лига тя скандира "оставка". Това заяви членът на екипа на Димитър Бербатов - Борис Станков.

"Това е безпрецедентно в историята на българския футбол. Това е най-голямата оценка за управлението", допълни той и посочи, че в ръководството на футбола ни цари апатия и никой не прави нищо за развитие на футбола.

"Останах потресен от думите на вицепрезидента, който си позволи да обиди най-успешните спортове в България - художествена гимнастика, борба, волейбол. Притеснява ме тоталната апатия на всеки един от БФС.

Основната задача на президента е националният отбор. Те не присъстват на мачовете на националния отбор. Една пълна апатия. Г-н Лечков обяснява за детско-юношеския футбол и как футболният съюз няма вина. БФС има абсолютно всички инструменти и пряко може да влияе върху развитието на детско-юношеския футбол. Няма дебат, няма разговор", допълни Станков пред "Спортал". А колко са мобилизирани и обединени феновете по въпроса вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички