"Зад мен затвориха, взех последната фланелка в ерата": Фен на Челси с епичен разказ


"Зад мен затвориха, взех последната фланелка в ерата": Фен на Челси с епичен разказ
Снимка: Getty Images

1485 0

Привърженик на Челси, закупил последната фланелка, преди санкциите към Роман Абрамович да затворят клубния магазин, разказва своята история и как се е случило това. Той определи всичко като сюрреалистично и вероятно е единственият фен на клуба, който ще запомни с хубаво този момент от историята.

Както е известно, в четвъртък (10-и март) правителството на Великобритания санкционира собственика на "сините" заради предполагаемите му връзки с президента на Русия Владимимр Путин - нещо, което Абрамович твърдо отрича.

Мартин Хардимен е на 29 години и от Гилдфорд. Той е бил с неговия син на две години, Питър, когато работещият във феншопа персонал прекъсва продаването на каквото и да е от магазина.

"Отидохме до клубния магазин и все още бе отворен. Когато влязохме, затвориха вратата зад нас и сложиха надписа: "Затворени сме поради течащи в момента санкции". Отидохме напред, взехме фланелката и се оказа, че е последната продажба на фланелка в настоящата ера, очевидно.

Това бе сюрреалистичен момент, но бе готин момент от историята. Неговият дядо ще бъде изключително щастлив от това, така че е доста готино" - сподели той.

Часове след новината за санкциите пък официално основен спонсор на Челси се отказа от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички