Забравен защитник в Ливърпул намекна, че ще поиска трансфер


Забравен защитник в Ливърпул намекна, че ще поиска трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

2356 0

Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен не съжалява, че не напусна клуба през лятото и е готов да продължава да се сражава за своето бъдеще в отбора. През миналия сезон хърватинът загуби конкуренцията с Върджил ван Дайк, Жоел Матип и Джо Гомес. През лятото от него се интересуваха Милан и Рома, но до сделка така и не се стигна.

В настоящата кампания 30-годишният Ловрен се появи само веднъж в стартовия състав. "Точно сега трансферният прозорец е закрит. Винаги съм готов да помагам, ако се нуждаят от мен и се раздавам на 100% за този клуб от първия ми ден. Имал съм добри и лоши дни, но шест години е доста голям период. В момента всичко е наред. Дайте да видим какво ще се случи през следващите месеци.

Когато останах в клуба през лятото, това стана предизвикателство за мен, но аз се сражавах и се старах с всички в предсезонния период. Винаги те очакват нови предизвикателства. В крайна сметка останах и съм напълно доволен от това. Част от нашата работа и да си усърден, дори и когато не получаваш своя шанс. Винаги съм вярвал в себе си и съм работил на 100% на тренировките. Мениджърът вижда това и после решава кой да играе. Аз съм боец", заяви Ловрен, цитиран от Liverpool Echo.

Междувременно Юрген Клоп разкри какво е състоянието на Трент Александър-Арнолд и Жоел Матип преди дербито с Тотнъм (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички