Бруталните шеги на Ван Дайк към "стареца" Джеймс Милнър


Бруталните шеги на Ван Дайк към "стареца" Джеймс Милнър
Снимка: Getty Images/Guliver

6993 0

Полузащитникът на Ливърпул Джеймс Милнър даде любопитно интервю, в което разкри, че неговият съотборник - Върджил ван Дайк, често се шегува с него. Шегите на бранителя са предимно свързани с възрастта на Милнър, който е на 33 години, но продължава да е сред футболистите на мърсисайдци, регистриращи най-голям километраж по време на мачовете.

Милнър признава, че Ван Дайк е причината за едно от паметните празненства на Милнър след гол от миналия сезон, когато англичанинът имитираше старец с бастун. "Той непрестанно се шегува. Например, когато вървят по телевизора записи на мачове в черно-бяло, той ще каже: "Мили, ти с кой номер си?", споделя Милнър относно шегите на Ван Дайк.

"Ако трябва да бъда честен, чувствам се добре. Все още очаквам деня, в който някоя тренировка ще я усетя по-тежко от останалите момчета в отбора. Винаги е приятно, когато попитам момчетата дали дадена тренировка също им се е сторила тежка и те отговорят позитивно. Не знам, може и да го правят просто за да се чувствам по-добре", добави Милнър.

Междувременно Юрген Клоп разкри какво е състоянието на Трент Александър-Арнолд и Жоел Матип преди дербито с Тотнъм (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички