Греъм Потър жегна мрънкащите Клоп и Гуардиола: Завистта е лошо чувство


Греъм Потър жегна мрънкащите Клоп и Гуардиола: Завистта е лошо чувство
Снимка: Getty Images

1438 0

Мениджърът на Челси Греъм Потър отговори на колегите си Юрген Клоп и Хосеп Гуардиола след коментарите им за харчовете на "сините" през зимния трансферен прозорец.

Преди няколко дни мениджърът на Ливърпул заяви, че не разбира по какъв начин Челси успява да похарчи такива огромни средства на трансферния пазар. Гуардиола заяви, че това за него също е изненада. Лондончани похарчиха над 300 милиона за нови попълнения.

"Похарчихме парите, които похарчихме. Медиите нямат намерение да изпускат това от поглед. Без съмнение всеки във футбола ще пее тази "песен'. Всеки има право на свое мнение. Имаме свобода на словото, което е добре. Не се тревожа за това.

Завистта е лошо чувство. Аз никога на никого не съм завиждал. Старая се да работя колкото мога по-добре при обстоятелствата, които ме заобикалят. По-добре да се сравнявате със себе си, отколкото с всеки друг, защото не знаете контекста на ситуацията.

Но също така разбирам в какъв свят живеем и това е нормално за мен", заяви Потър, цитиран от "Evening Standard". Скоро стана ясно, че Челси е похарчил повече за трансфери от Серия А, Лига 1, Ла Лига и Бундеслигата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички