Бивша звезда от Висшата лига разказа как се е контузил по време на секс: Дори и лекарите не знаеха истината!


Бивша звезда от Висшата лига разказа как се е контузил по време на секс: Дори и лекарите не знаеха истината!
Снимка: Getty Images/Guliver

1739 0

Мика Ричардс привлече вниманието върху себе си, този път заради историята си, че веднъж е наранил сухожилието си, докато е правил секс. Бившият краен защитник на Манчестър Сити не беше разказвал историята досега, но изглежда, че настъпи времето за неудобния разговор. Той сподели, че до този момент дори и лекарите на отбора не са били наясно с тези факти.

Най-странната му контузия

Като гост на Гари Линекер и Алън Шарър в техния подкаст "Останалото е футбол", Ричардс беше попитан коя е най-странната контузия, която някога е получавал. "Имам един случай, но е доста сексуален, не е точно за този подкаст", започна Ричардс, преди да бъде насърчен да разкаже историята все пак.

"Очевидно е, че не мога да навлизам в подробности, но по принцип, да, забавлявах се. Докато се забавлявах, се измъкнах от леглото, протегнах крака си и разтегнах сухожилието си.

"Бях изцяло добре преди това на тренировката, така че когато се върнах отново и физиотерапевтите ме попитаха какво съм направил, аз просто казах: "Имам малко болка в гърба, почувствах я по време на мача", но всъщност не исках да кажа нищо. Всичко беше именно заради този момент. Те не знаеха истината до сега". А преди време той изненада с коментар за Върджил ван Дайк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички