"Взе се за Брок Леснар, трябва да го арестуват"! Бивша английска звезда съсипа Каземиро


"Взе се за Брок Леснар, трябва да го арестуват"! Бивша английска звезда съсипа Каземиро
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

8936 0

Бившата звезда на Астън Вила и настоящ футболен експерт - Гейбриъл Агбонлахор, разкритикува остро полузащитника на Манчестър Юнайтед - Каземиро, за действията му в последния двубой на тима.

Бразилецът изпусна нервите си в срещата с Кристъл Палас на 4-и февруари. Той си изкара червен картон, след като хвана Уил Хюс за врата. Според Агбонлахор, тези прояви са подсъдими, а халфът трябва да бъде поставен на мястото му.

"Каземиро си помисли, че е Брок Леснар, който се завръща в "UFC". Начинът, по който започна да души Хюс, трябва да го арестуват за това. Децата по-късно гледат "Мача на деня" и виждат как Каземиро души съперников футболист", коментира специалистът пред "talkSPORT" и продължи.

"Това не е хокеят на лед в Америка, където се млатят по време на мача. Това е футбол и не искаме да виждаме такива неща. Каземиро трябва да бъде наказан от Манчестър Юнайтед", допълни той.

Бразилецът е неизменна част от състава на Ерик тен Хаг. Към момента той има 30 мача, 4 гола и 5 асистенции с отбора. Ето какво каза самият наставник на Юнайтед за действията на халфа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички