Ерик тен Хаг призна - Каземиро е прекрачил границата, но и футболисти на Кристъл Палас са го направили


Ерик тен Хаг призна - Каземиро е прекрачил границата, но и футболисти на Кристъл Палас са го направили
Снимка: Getty Images

7722 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, призна, че Каземиро е прекрачил границата при домакинството на Кристъл Палас и заслужено е бил изгонен от главния съдия, но и изрази мнение, че някои от футболистите на гостите също е трябвало да бъдат наказани по-строго.

Вчера, 4 февруари, "червените дяволи" победиха Палас с 2:1 на "Олд Трафорд", но останаха с човек по-малко в 70-ата минута, когато възникна меле на терена заради нарушение срещу Антони, а бразилският дефанзивен халф хвана за гушата противников играч. Реферът прегледа ситуацията с ВАР и реши да го изпрати по-рано в съблекалнята...

"Изиграхме брилянтен мач и нивото беше наистина високо през първите 70 минути, преди да се случи инцидентът. След това видяхте, че футболистите ми се застъпват един за друг. Отборният дух е такъв, че те не приемат когато наш играч може да бъде контузен тежко. А точно такава беше ситуацията с Антони", обясни Тен Хаг след срещата и допълни:

"Тимът е задружен, но, разбира се - трябва да контролираш емоциите си. Много е трудно в такива моменти. Видях много играчи, които прекрачиха границата, но само един от тях беше изгонен. Лично за мен това не е правилно!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Юрген Клоп без извинение и обяснение след седмата загуба на Ливърпул за сезона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички