Пропуска ли Каземиро финала за Купата на Англия с Манчестър Юнайтед?


Пропуска ли Каземиро финала за Купата на Англия с Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images

5124 0

Една от звездите на Манчестър Юнайтед - Каземиро, сътвори истинска глупост по време на двубоя срещу Кристъл Палас събота вечер, за което ще носи последствия.

Бразилският полузащитник получи директен червен картон. В 70-ата минута настана меле между футболистите на двата тима. По време на сблъсъците, Каземиро хвана за врата Уил Хюз, за което бе изгонен.

Разглеждайки правилника, Ерик тен Хаг и феновете на английския гранд не би трябвало да бъдат притеснени, що се отнася до предстоящия финал на Купата на Англия, за който полузащитникът най-вероятно ще бъде на линия.

Той гласи, че директен червен картон се наказва с лишаване от 3 мача. За щастие на Манчестър Юнайтед, те имат точно толкова до въпросния финал на 26-и февруари срещу Нюкасъл.

Възпитаниците на Тен Хаг се изправят срещу Лийдс на "Олд Трафорд" идната сряда (08.02) и гостуват на същия съперник 4 дни по-късно. На 19-и февруари пък срещат Лестър. Междувременно, тимът има важна битка с Барселона в Лига Европа, която обаче не влияе на наказанието на Каземиро, който ще бъде на разположение за двубоя.

Ето какво каза самият Тен Хаг относно действията на Каземиро

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички