Клоп коментира състоянието на Матип и Фабиньо и дали ще се купи нов бранител


Клоп коментира състоянието на Матип и Фабиньо и дали ще се купи нов бранител
Снимка: Getty Images/Guliver

1206 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се надява, че контузията на Жоел Матип няма да е толкова сериозна, колкото бяха първоначалните прогнози. Заговори се, че Матип може да е аут до края на сезона, което ще е пореден удар за отбраната на мърсисайдци, където с трайни контузии са и Върджил ван Дайк, и Джо Гомес.

В следващия мач няма да играе и Фабиньо, който през сезона често е използван като централен бранител и се справяше на добро ниво. Така най-вероятно Ливърпул ще трябва да играе отново с Хендерсън в отбрана, а до него - Нат Филипс или Рис Уилямс. Германецът заяви, че клубът ще се опита да привлече нов бранител, но не може да гарантира, че ще се случи.

"Все още нямаме резултати от скенера, но се надяваме, че контузията на Матип няма да е толкова сериозна. Ще знаем повече след три-четири часа", коментира Клоп за състоянието на Матип. Германецът отхвърли и вероятността Фабиньо да играе срещу Уест Хям в неделя.

По отношение на въпроса с привличането на нов бранител, Клоп отговори така: "Не знам дали ще привлечем нов централен защитник, но ще се опитаме. Опитваме се, но няма какво да кажа, докато нещо не се случи, така че ще видим.

Ако е възможно, ще направим нещо. Ако не - няма", отсече Клоп на днешната си пресконференция. Междувременно Уейн Рууни призна, че Ливърпул му отмъква един от големите таланти в Дарби (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички