Ще бъде ли уволнен Солскяер?


Ще бъде ли уволнен Солскяер?
Снимка: Guliver/GettyImages

1876 0

Снощи Манчестър Юнайтед записа нова грешна стъпка във Висшата лига, след като загуби у дома с 0:2 от Бърнли. „Червените дяволи“ записаха втора поредна загуба в първенствтото, след като през уикенда допуснаха поражение от Ливърпул със същия резултат. По този начин Манчестър Юнайтед вече изостават на 6 точки от 4-тия Челси и на цели 30 от лидера в класирането Ливърпул.

Разбира се, големият въпрос в такава ситуация е време ли мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер да бъде уволнен? Според информации от Англия за момента треньорското място на норвежеца не е застрашено. Солскяер има подкрепата на всички в клуба и почти сигурно ще остане начело на Манчестър Юнайтед до края на сезона, а в зависимост от резултатите, има вероятност да води клуба и през следващата кампания. От „Олд Трафорд“ не искат да повтарят грешките си от предните сезони. След напускането на сър Алекс Фъргюсън през 2013г. начело на клуба бяха Дейвид Мойс, Луис ван Гаал и Жозе Моуриньо, като всеки един от тях бе уволнен в един етап от сезона.

Задачата за Солскяер няма да е никак лесна, след като в момента той не може да разчита на някои от най-важните си играчи като Скот МакТоминей, Пол Погба и Маркъс Рашфорд. В клуба все още смятат, че сезонът не е приключил, тъй като Манчестър Юнайтед продължава да участва в 4 турнира и все още може да навакса изоставането си от 4-тото място в Премиър лийг. А ето как Солскяер смята да се справи с кризата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички