"Вълците" схрускаха "пчеличките" и гледат към Европа


"Вълците" схрускаха "пчеличките" и гледат към Европа
Снимка: Getty Images

2056 0

Улвърхамптън спечели срещу Брентфорд с 2:1 като гост в мач от 23-тия кръг на английската Висша лига. И двата отбора показаха много здрава игра, а срещата беше прекратена за около 20 минути през първото полувреме заради появата на дрон в небето.

Още в 26-ата минута домакините трябваше да направят две смени. След единиборства контузии получиха Рико Хенри и Матиас Йенсен. В 35-ата минута реферът прекъсна срещата заради дрон, който нямаше разрешение да е над стадиона.

В началото на второто полувреме Жоао Моутиньо откри резултата за "вълците", след като получи пас от Нелсон Семедо и от границата на наказателното поле отправи неспасяем удар.

В 68-ата минута гостите щяха да останат с човек по-малко, след като реферът показа червен картон на Тоти Гомеш. След намесата на VAR обаче санкцията беше намалена само на жълт.

В 71-ата минута Брентфорд изравни, след като Айвън Тоней засече центриране и не остави шансове на Жозе Са. В 78-ата минута обаче Моутиньо комбинира с Рубен Невеш и Невеш се разписа за 2:1. В добавеното време Адама Траоре подпечата успеха с гол за 3:1, но той беше отменен поради засада.

Така Улвърхемптън е на осмо място с 34 точки. Следващият мач за момчетата на Бруно Лаге е срещу Арсенал. Брентфорд е 14-ти с 23 точки и ще се изправи срещу Манчестър Сити в следващия кръг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички