Манчестър Юнайтед изхвърли Уотфорд от ФА Къп след пестелив успех


Манчестър Юнайтед изхвърли Уотфорд от ФА Къп след пестелив успех
Снимка: Getty Images/Guliver

3326 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед победи Уотфорд с минималното 1:0 като домакин в мач от третия кръг на ФА Къп. Единственото попадение на "Олд Трафорд" отбеляза Скот Мактоминей в началото на срещата, което бе достатъчно да класира "дяволите" за следващата фаза на турнира.

След само пет минути игра Юнайтед откри резултата. Скот Мактоминей достигна до центриране от корнер и засече с глава право в мрежата на Уотфорд - 1:0! 

В 16' Адам Мазина можеше да изравни, но негов опасен удар беше блокиран. Четири минути по-късно Ерик Баи бе много близо до гол, но изпълнението му премина встрани от целта.  В края на полувремето Хуан Мата можеше да удвои преднината за своя отбор, но стражът Бахман успя да парира удара.

През втората част оборотите паднаха, а с това и опасните положения. В края на срещата резервата Маркъс Рашфорд можеше да се разпише, но Бахман го отказа с добра намеса.

ПРЕДИ СРЕЩАТА:

Манчестър Юнайтед се намира в чудесна форма във Висшата лига, като в следващия си мач има възможност да излезе на върха в подреждането. Преди това обаче "дяволите" ще трябва да си свършат работата и за купата на страната - ФА Къп. Техен съперник е втородивизионният Уотфорд, който се нарежда на шесто място в Чемпиъншип.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ

Манчестър Юнайтед: Хендерсън, Телеш, Баи, Уилямс, Туанзебе, Мактоминей, Ван де Беек, Лингард, Джеймс, Мата, Грийнууд

Уотфорд: Бахман, Грей, Мазина, Наваро, Педро, Сар, Сиералта, Трост-Еконг, Хюз, Цинкернагел, Чалоба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички