Волно или неволно: Клоп показа среден пръст на съдията след червения картон (ВИДЕО)


Волно или неволно: Клоп показа среден пръст на съдията след червения картон (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2144 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп "прегоря" в дербито с Манчестър Сити и си изпусна нервите, за да бъде изгонен с директен червен картон в 86-ата минута. Германецът се разгневи на съдийско отсъждане и трябваше да догледа мача от трибуните.

Клоп не можеше да повярва, че главният арбитър не е отсъдил нарушение срещу Мохамед Салах в заключителните минути на мача, като излезе от зоната си и потърси сметка на страничния рефер. Това не бе по вкуса на Антъни Тейлър, който ръководеше срещата.

Показа ли Юрген Клоп среден пръст на съдията?

Тейлър прекъсна играта, за да покаже червен картон на Клоп, а германецът замахна с ръка в знак на несъгласие с отсъждането. Във въпросния момент останаха и съмнения дали Юрген Клоп не показва среден пръст на съдията, или само изглежда така.

Колко мача наказание ще изтърпи Юрген Клоп?

Стандартното наказание за червен картон за човек от щаба е един мач, което означава, че Клоп няма да бъде покай страничната линия за мача срещу Уест Хям. Въпреки това наказанието може да бъде удължено, ако ръководните органи сметнат за необходимо.

Не само Клоп обаче "гореше" покрай страничната линия: мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола падна на колене секунди преди гола на Ливърпул (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички