Вместо в Реал Мадрид - Варан е трябвало да подпише с Юнайтед още през 2011г.


Вместо в Реал Мадрид - Варан е трябвало да подпише с Юнайтед още през 2011г.
Снимка: Getty Images

1448 0

Рафаел Варан разкри, че е бил много близо до присъединяване към Манчестър Юнайтед от Ланс през 2011 г., но сделката е пропаднала в последните моменти.

В Реал Мадрид, вместо на "Олд Трафорд"

След като завършва академията на Ленс през 2010 г., Варан прекарва един сезон с мъжкия отбор на клуба. След като направил впечатление с изявите си, Юнайтед проявява интерес към него и започва разговори с Лaнс. В крайна сметка обаче сделката не се осъществи, като Вараn се присъедини към Реал Мадрид, играейки там до 2021 г., където спечели пет Шампионски лиги и три титли в Ла Лига.

Говорейки пред Daily Mail, Варан каза: "Бях много близо до трансфер на "Олд Трафорд". Бяха се разбрали, Ланс и Манчестър, но след това, не знам. Мисля, че Манчестър промени решението си. Появи се друга възможност и на "Бернабеу" не беше никак лошо. Говорих със сър Алекс Фъргюсън, след като дойдох тук, но не за случилото се тогава. Това е дълга история и не искам да кажа нищо негативно. Изпитвам твърде много уважение към него".

А кои са тримата ключове играчи в Манчестър Юнайтед - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички