"Вкъщи нещата се влошават"! Любимата на Тиаго Силва с признание за формата на Челси


"Вкъщи нещата се влошават"! Любимата на Тиаго Силва с признание за формата на Челси
Снимка: instagram.com/bellesilva

1621 0

Дългогодишната половинка в живота на звездата на Челси Тиаго Силва - Изабел да Силва, не крие, че лошата форма на "сините" през сезона се отразява и на личния им живот.

Ужасен сезон

Лондончани записаха 6 поредни загуби във всички турнири след пристигането на Франк Лампард начело на тима. Легендата на клуба замести временно уволнения Греъм Потър, но към момента така и не съумява да стабилизира редиците на Челси, които отпаднаха от Шампионска лига и са 11-и в класирането във Висшата лига. 

"Не знам какво да кажа"

Изабел, която е част от живота на бразилския защитник от 2005 г., сподели тревогите си от представянето на "сините" пред своите последователи. В социалните мрежи тя разкри за безпомощността си вкъщи.

"Много е трудно да гледам това, което виждам по телевизията. Вкъщи ситуацията се влошава, защото не знам как да помогна, какво да кажа. Много тъжно. Тиаго, не си сам", пише красавицата в своя Туитър профил.

Тя неведнъж е заставала на страната на съпруга си публично. Пример за това е загубата на Челси от Фулъм през януари, след която публикува мнение, че нейният любим е бил най-добрият на терена.

Една от легендите на лондончани - Емануел Пти, пък изрази позиция, че се чувства засрамен от изявите на играчите на Лампард.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички