Емануел Пти: Срам ме е да гледам Челси, съжалявам за феновете им


Емануел Пти: Срам ме е да гледам Челси, съжалявам за феновете им
Снимка: Getty Images

1679 0

Критиките към Челси продължават да "валят" от всички страни. Към тях се присъедини и бившият играч на "сините" Емануел Пти.

Той беше гост на студио, излъчващо Висшата лига и след двубоя между Арсенал и Челси, завършил 3:1 в полза на "топчиите", изрази впечатлението си от ситуацията в бившия си клуб, като каза, че дори 20 мениджъра не могат да подредят хаоса, който се е образувал.

"Бях доста близо до пейката на Челси и видях някои от играчите да се карат, особено през второто полувреме. Бях шокиран през първото полувреме от отношението на играчите, езика на тялото им, те не показват желание за игра, нямат гордост, нямат единство, нямат приятелство. Мислех си, че можете да поставите 20 мениджъра на пейката и те няма да променят нищо точно сега", каза Пти.

"Челси трябва да изчисти нещата в съблекалнята и след това да мисли за мениджър. Сега можете да поставите най-добрия мениджър на пейката и той няма да намери отговорите. Има твърде много играчи. Това е истинска бъркотия и ме беше срам да гледам Челси, съжалявам за феновете им", добави французинът.

Припомняме, че Челси похарчи около £600 милиона за нови играчи този сезон - през летния и зимния трансферен прозорец. Клубът смени трима специалист - Томас Тухел, Греъм Потър, а сега временно начело е Франк Лампард. Отборът е в серия от девет мача без победа, последните шест от които са поражения, всички под ръководството на Лампард.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Денят, в който един сенегалец "избухна" на "Стамфорд Бридж".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички