Челси подготвя поредния си трансферен удар за звезда от Висшата лига


Челси подготвя поредния си трансферен удар за звезда от Висшата лига
Снимка: Getty Images

1672 0

Челси продължава да търси нови попълнения, с които да освежи своята халфова линия. "Сините" проявяват огромен интерес към аржентинската звезда Енцо Фернандес, но и към капитана на Уест Хям - Деклан Райс, съобщава журналистът Бен Джейкъбс.

Според британеца Райс иска да се присъедини към отбор, който играе в Шампионска лига. Участието на Челси в турнира догодина не е сигурно, но Райс не се интересува от това, гледайки напред.

"Сините" в момента се борят да поддържат темпото на съперниците си от Висшата лига в опит да си осигурят класиране в топ 4. Те успяха да спечелят само три от последните си 10 мача във всички състезания.

23-годишният Райс вече има 217 мача за старшите отбори и е готов да се превърне в един от най-добрите дефанзивни полузащитници в Европа.

Английският национал започна кариерата си в юношеската академия на "сините", преди да потегли към в юношеския състав на "чуковете" през лятото на 2013 година. Оттогава той се превърна в един от най-важните играчи на Уест Хям. Според информации Райс е много близък приятел със звездите на "сините" - Мейсън Маунт и Рийс Джеймс. Според мнозина това може да допринесе за трансфера му на "Стамфорд Бридж".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Челси с ужасяващ антирекорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички