"Ще бъде по-добър от мен"! Бразилската легенда Жуниньо възхвали спрягания за нов в Челси Андрей Сантош


"Ще бъде по-добър от мен"! Бразилската легенда Жуниньо възхвали спрягания за нов в Челси Андрей Сантош
Снимка: Getty Images

1165 0

Бразилската легенда - Жуниньо Пернамбукано, изрази уверение, че свързваният с почти сигурен трансфер в Челси - Андрей Сантош, има много светло бъдеще пред себе си. 

Последни информации разкриват, че "сините" са на финалната права за подписа на талантливия състезател на Вашко да Габа и вече са договорили условията по привличането му. Прочутият Фабрицио Романо информира, че сделката ще бъде на стойност 12.5 млн. евро.

Техническите и физическите качества на Сантош са това, което най-много впечатлява легендарния Жуниньо. В интервю през юли миналата година той се изказва изключително ласкаво за него и дори заявява, че ще бъде дори по-добър от самия него.

"Никога не съм виждам играч на 18 години да е завършен, колкото той е. Физически е звяр. Технически е на високо ниво. Той няма да бъде по-добър от мен, ще бъде много по-добър от мен", коментира легендата, цитиран от Романо.

Сантош играе като полузащитник в своята родина и през целия си живот до момента е част от Вашко да Гама. От мнозина той бива определян като един от най-перспективните играчи. В 37 мача с екипа на "моруните" той има 8 гола.

Ето какъв антирекорд записаха лондончани между другото

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички