"Вярвам, че той ще си върне формата": Тен Хаг окуражи "позагубила" се звезда на Юнайтед


"Вярвам, че той ще си върне формата": Тен Хаг окуражи "позагубила" се звезда на Юнайтед
Снимка: Getty Images

1247 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е уверен, че "позагубилият" се от старта на кампанията Маркъс Рашфорд скоро ще започне да бележи отново.

26-годишният Рашфорд е в разгара на един от най-лошите си голови спадове - той вкара само веднъж в 14 мача във всички турнири. Попадението дойде при поражението с 1:3 от Арсенал във Висшата лига, където Юнайтед е осми в класирането след 10 мача, на 11 точки от лидера Тотнъм.

"Вярвам, че той ще си върне формата. Представя се страхотно на тренировките и ще се завърне подобаващо. Той ще вкара много голове, сигурен съм, страшно важен е за нас. Намериме ли ритъма си, то това ще е добре и за него", сподели Тен Хаг преди гостуването на Фулъм в събота (4 ноември).

През сезон 2022/23 Рашфорд вкара 30 гола и направи 11 асистенции в 56 мача в различни състезания. Головата суша на нападателя съвпадна с проблемите на отбора при отбелязването на попадения този сезон, особено в лигата. С 11 гола Юнайтед има най-малко попадения в топ 12 в елита на Англия.

Загубата с 0:3 от Нюкасъл в Карабао Къп повдигна много въпросителни за бъдещето на Тен Хаг. Ръководството на Манчестър Юнайтед обаче е решило какво да прави с нидерландеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички