След само 3 гола Манчестър Юнайтед търси подкрепление за свой нападател, трима са фаворити


След само 3 гола Манчестър Юнайтед търси подкрепление за свой нападател, трима са фаворити
Снимка: GettyImages

9003 0

Манчестър Юнайтед ще опита да привлече нападател през зимата, който да подсили Расмус Хойлунд в предни позиции. А съкратеният списък на "червените дяволи" вече е намалял до 3 имена.

Хойлунд се присъедини към Юнайтед от Аталанта за 72 млн. паунда през миналото лято, като има на сметката си три гола до момента. Именно заради това на "Олд Трафорд" искате да привлекат още един по-опитен нападател, който да му помогне.

Трите опции пред Манчестър Юнайтед

От клуба обмислят всички възможности как да извлекат най-доброто от 20-годишния играч. От скаутския отдел на Юнайтед са гледали атакуващи играчи от цяла Европа. Твърди се, че Айвън Тони от Брентфорд, който ще струва доста солено, търси да се премести в нов отбор в близко бъдеще, като Ман Юнайтед се интересува. Арсенал и Челси също гледат към 27-годишния футболист, който регистрира 20 гола в лигата през миналия сезон.

Мехди Тареми, чийто договор изтича в края на сезона, също е на радара на Ман Юнайтед. 31-годишният играч е много важен за Порто, откакто се премести в клуба през 2020 г. Той отбеляза впечатляващите 31 гола във всички състезания през миналия сезон.

Виктор Осимен допълва краткия списък от трима души. Звездата на Наполи беше обект на интензивни трансферни спекулации след невероятните му голове. Той вкара шест гола в Серия А в осем мача този сезон, след като отбеляза 31 гола във всички състезания през миналия сезон. А след незадоволителните резултати в последните мачове в Манчестър Юнайтед са взели решение за бъдещето на Ерик Тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички