И Рафаел Варан недоволен от Тен Хаг, а "поне шестима играчи искат неговото уволнение" от Манчестър Юнайтед


И Рафаел Варан недоволен от Тен Хаг, а "поне шестима играчи искат неговото уволнение" от Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1202 0

Положението за Ерик Тен Хаг в Манчестър Юнайтед никак не е добро, въпреки че получава подкрепа от ръководството поне до момента. "Червените дяволи" продължават с неубедителните си изяви, като в последните си двубои загубиха с 3:0 от Манчестър Сити и бяха пометени от Нюкасъл.

Искат ли играчите да бъде уволнен Тен Хаг?

Под управлението на 53-годишния мениджър Ман Юнайтед претърпя най-лошия си старт за сезон от 1962/63 след мрачна серия от осем поражения в първите 15 мача. А според бившия английски национал Гейбриъл Агбонлахор има играчи, които искат вече да се стигне до раздяла с него.

"Като погледна Манчестър Юнайтед сега, мога да посоча пет или шест играчи, които биха искали Тен Хаг да бъде уволнен. Така ще могат да получат по-добър шанс при нов мениджър", сподели той.

Джейдън Санчо не е играл за клуба от победата с 3:2 над Нотингам Форест през август след голям спор с Тен Хаг. Хари Магуайър, на когото бе отнета капитанската лента през лятото, също имаше затруднения да влезе в отбора, като не започна в мач до победата с 3:0 над Кристъл Палас в края на септември. А "talkSport" допълва, че Рафаел Варан е бил недоволен, след като е бил оставен извън състава за Сити поради тактически причини. А Юнайтед иска да намери подкрепление за свой нападател, който има едва 3 гола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички