ВИДЕО: Уоткинс вкара 1-ви хеттрик срещу Ливърпул от 10 години насам, последният бе дело на Димитър Бербатов


ВИДЕО: Уоткинс вкара 1-ви хеттрик срещу Ливърпул от 10 години насам, последният бе дело на Димитър Бербатов
Снимка: Guliver/GEtty Images

2250 0

Английският шампион Ливърпул допусна шокираща загуба, която определено може да мине за една от най-значимите в историята на Висшата лига. Мърсисайдци загубиха със 7:2 от Астън Вила, а Оли Уоткинс вкара хеттрик срещу момчетата на Юрген Клоп.

Това е първият случай, в който футболист реализира три попадения срещу Ливърпул в един двубой, от 10 години насам. За последно това бе сторено от българския нападател Димитър Бербатов, който носи фланелката на големия съперник Манчестър Юнайтед.

Бившият национал на България носи фланелката на "червените дяволи" от 2008 до 2012 година, като в един от сезоните дори си поделя голмайсторския приз с Карлос Тевес. Безспорно един от най-великите моменти за Бербо е хеттрикът, който реализира срещу Ливърпул.

Митко успява да направи това на 19 септември 2010 година. Самият Оли Уоткинс пък се превърна в едва 10-ия играч, който успява да вкара три гола в един двубой на Ливърпул от английската Висша лига. A какво заяви Юрген Клоп след унизителната загуба със 7:2?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички