Клоп след унизителната загуба: Имаше само една добра новина от този мач


Клоп след унизителната загуба: Имаше само една добра новина от този мач
Снимка: Getty Images/Guliver

1700 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е имало само едно положително нещо след снощната унизителна загуба на „мърсисайдци“ при гостуването си на Астън Вила. Шампионът на Англия бе разбит със 2:7 на „Вила парк“ в двубой, който ще се помни дълго време.

Немският специалист не спести критиките към своите футболисти, но все пак успя да намери нещо положително в шокиращата загуба. „Единствените добри новини след срещата са, че всъщност никой не се контузи. Да, имахме проблеми с контузени и отсъстващи, но с какъвто и състав да бяхме излезнали тази вечер, не очаквах да загубим с 2:7. В началото казах, че Астън Вила се справиха много-много добре, но и ние им помогнахме. След това мачът имаше своя собствена динамика – единият отбор лети, докато другият определено не го прави. Знаем, че могат да се случат такива неща. Когато губиш с 1:4 на почивката, обикновено си казваш „да се пробваме още 5 минути и след това да се защитаваме“. Но не и ние, това не е в наш стил. Ако бяхме успели да вкараме за 2:4, тогава имахме шанс, но това не се случи“, заяви Юрген Клоп след мача.

След паузата за мачове на националните отбори Ливърпул ще се опита да се върне на победния път в Мърсисайдското дерби срещу Евертън. „Карамелите“ са на върха в класирането във Висшата лига, след като спечелиха първите си 4 мача от новата кампания. А ето какво каза Юрген Клоп за продажбата на Рийън Брюстър на Шефилд Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички