ВИДЕО: Роналдо шокира с нови разкрития – на мушката му попадна и Рангник, а на „Олд Трафорд“ часовникът бил спрял


ВИДЕО: Роналдо шокира с нови разкрития – на мушката му попадна и Рангник, а на „Олд Трафорд“ часовникът бил спрял
Снимка: Getty Images

2278 0

Разкритията на Кристиано Роналдо продължиха и тази вечер, след като бе излъчена първата част от голямото му интервю пред английския журналист Пиърс Морган, който му е и добър приятел. 37-годишният португалец засегна куп теми, сред които завръщането му в Манчестър Юнайтед, вариантът да подсили Манчестър Сити, за Ралф Рангник, Оле Гунар Солскяер и т.н. 

ЗА ЗАВРЪЩАНЕТО НА „ОЛД ТРАФОРД“

Когато се завърнах на „Олд Трафорд“, подписвайки с Манчестър Юнайтед, очаквах да има промяна. Все пак бяха  изминали 13 години. Прекарах 9 години в Реал Мадрид и 3 в Ювентус. Помислих си, че всичко ще бъде различно, но бях изненадан много лошо, защото всичко си беше същото“, обяви Роналдо.

След като  Оле Гунар Солскяер бе уволнен и Майкъл Карик пое поста за два мача всичко тръгна надолу. Клубът стана нестабилен. Когато се върнах на "Олд Трафорд" все едно часовникът беше спрял“, продължи Кристиано. 

ЗА ПРОПАДНАЛИЯ ВАРИАНТ ДА ПРЕМИНЕ В МАНЧЕСТЪР СИТИ

Честно казано, бях близо до преминаване в Манчестър Сити. Лично Гуардиола призна, че са положили сериозни усилия да ме привлекат. Знаете обаче историята ми с Манчестър Юнайтед. Сърцето ми принадлежи на този отбор и ми подсказа какъв избор да направя. Това и думите на сър Алекс Фъргюсън бяха решаващи а избора ми. Сър Алекс ми каза: "Немислимо е да отидеш в Ман Сити". И аз отговорих "Добре, шефе". Бих излъгал, ако кажа, че не бях близо до договор с Манчестър Сити. Не съжалявам за решението си”, обяви португалската суперзвезда.

НЕДОУМЕНИЕ КАК РАНГНИК СЕ ОЗОВАЛ НА „ОЛД ТРАФОРД“

„През цялата си кариера съм играл под ръководството на най-добрите треньори: Зидан, Анчелоти, Моуриньо, Фернандо Сантош, Алегри. Научих много от всеки един от тях и натрупах опит. Не разбрах какво правеше Ралф  Рангник в клуб като Манчестър Юнайтед. Той познаваше отбора, но не е и самия клуб. Това ме изуми още повече. Все пак проявих уважение към назначението му. Обръщах се към Рангник с “бос”, както към всички треньори, с които съм имал честта да работя. Дълбоко в сърцето си обаче никога не съм го считал за шеф. Причината е, че виждах неща, с които не можех да се съглася“, отсече Роналдо по адрес на Ралф Рангник, който водеше отбора до идването на Ерик тен Хаг.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ: ВИДЕО: Махнаха лика на Кристиано Роналдо от "Олд Трафорд"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички