Варан изказа мнението си за ситуацията с Роналдо и ролята й върху играчите: Няма как да не ни влияе


Варан изказа мнението си за ситуацията с Роналдо и ролята й върху играчите: Няма как да не ни влияе
Снимка: Getty Images

6669 0

Защитникът на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан призна, че коментарите на съотборника му Кристиано Роналдо са оказали влияние върху играчите.

Португалският нападател „нападна“ както наставника на „червените дяволи“ Ерик тен Хаг, така и цялостното положение в клуба.

Според информация на „90min“ от Манчестър Юнайтед са останали „ядосани“ от коментарите на Роналдо, а Варан разкри и как са се отразили върху играчите.

„Очевидно е, че ни влияе. Следим какво се случва и какво се говори“, сподели защитникът пред „Europe 1”. „Опитваме се да успокоим ситуацията по свой собствен начин и да не се намесваме прекалено в нея“.

Варан разкри, че няма да има проблем с решението на ръководството на клуба, каквото и да е то. В момента Манчестър Юнайтед обмисля какво точно наказание да възложи на Роналдо – дали да е глоба, или директно прекратяване на договора, ако се установи, че португалецът е нарушил условията на споразумението.

„Това, което искам, е най-доброто за моя отбор. Каквото и да е решението, ще го приемем като играчи и ще дадем най-доброто от себе си“, поясни Варан.

Кристиано Роналдо вече е "отритнат" от една част от съотборниците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички