Голяма част от играчите на Юнайтед смятат, че Роналдо повече не трябва да играе за тима?


Голяма част от играчите на Юнайтед смятат, че Роналдо повече не трябва да играе за тима?
Снимка: Getty Images

1186 0

Повечето от футболистите на Манчестър Юнайтед смятат, че нападателят Кристиано Роналдо никога повече не трябва да играе за клуба, пише "Manchester Evening News". Мнозинството от играчите на английския гранд са на мнение, че звездата трябва да напусне клуба преди затварянето на зимния трансферен прозорец.

Също така се твърди, че голям брой играчи на "червените дяволи" биха искали да играят без португалеца, включително съотборникът му в националния тим Бруно Фернандеш. Източници от съблекалнята на отбора твърдят, че от известно време между двамата съотборници и сънародници има неразбирателство.

Реакцията на тези играчи на Юнайтед е предизвикана от скандалното интервю, което носителят на 5 награди "Златната топка" даде преди няколко дни. В него Роналдо заяви, че не уважава мениджъра Ерик тен Хаг и е готов да напусне клуба, чието ръководство се опитва да го изгони от миналия сезон.

Съотборниците на нападателя са недоволни и от времето, което той избра, за да даде интервюто пред Пиърс Морган. Футболистите на "червените дяволи" са научили какво е казал Роналдо, преди да отлетят от Лондон за Манчестър след победата над Фулъм. А ето какво мисли за критиките на Роналдо към него и бившият треньор на тима Ралф Рангник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички