ВИДЕО: Подиграва ли се Роналдо на треньорските указания на Солскяер?


ВИДЕО: Подиграва ли се Роналдо на треньорските указания на Солскяер?
Снимка: Getty Images

3958 0

През изминалия уикенд 20-кратният шампион на Англия Манчестър Юнайтед записа едно от най-срамните поражения в клубната си история, след като бе разгромен от големия си враг Ливърпул с 0:5 насред "Олд Трафорд". След срещата основните критики бяха насочени към мениджъра на тима Оле Гунар Солскяер, чийто треньорски пост е поставен под сериозна въпросителна.

Медиите на Острова съобщават, че ръководството на Юнайтед обмисля варианти за нов треньор на отбора, като основен фаворит за поста изглежда Антонио Конте. Преговорите с потенциален нов мениджър обаче ще отнемат време, а дотогова Солскяер едва ли ще бъде уволнен.

В съблекалнята на Манчестър Юнайтед е настанал смут от решенията на Солскяер, като играчите нямат доверие на треньора си. Норвежецът е обвиняван за несгодите на "дяволите" от всички възможни страни и едва ли ще се задържи дълго на поста, особено ако футболистите се обърнат срещу него.

В социалните мрежи се коментира любопитно видео с Кристиано Роналдо, на което португалецът силно наподобява ръкомахания на Оле Гунар Солскяер. Според много мнения Кристиано е иронизирал треньорските указания на треньора си, изразявайки по този начин недоволството си от Солскяер.

Видеото с Роналдо е след едно от попаденията на Ливърпул във вратата на Юнайтед, като португалецът прави движения с ръцете, наподобяващи тези на Солскяер от друго видео. Кадрите със Солскяер обаче изглеждат, че са от друг мач, тъй като зад него за смяна се подготвя Джеси Лингард, който не взе участие в мач с Ливърпул. Въпреки това потребителите в мрежата са убедени, че действията на Роналдо са откровена подигравка със Солскяер.

Междувременно стана ясно, че Пол Погба е обидил Солскяер след разгрома от Ливърпул (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички