ВИДЕО: Моуриньо побесня и напусна пресконференция с думите: Уважавайте ме!


ВИДЕО: Моуриньо побесня и напусна пресконференция с думите: Уважавайте ме!
Снимка: Guliver/GettyImages

2681 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо беше изпратен с аплодисменти от феновете на тима след тежкото поражение с 0:3 от Тотнъм. Гневът на привържениците е насочен към Ед Уудуърд, докато Специалния все още се ползва с доверието на най-верните запалянковци на "червените дяволи". Съвсем различна обаче беше обстановката в залата за пресконференции, където Моуриньо беше разкъсан от представителите на медиите.

Един от журналистите зададе един и същ въпрос по няколко различни начини, опитвайки се да изкопчи от Моуриньо причината за слабата игра на отбора. Специалния обаче не беше съгласен.

"Срещу Севиля бяхме освиркани, защото играхме слабо. Севиля заслужаваше да ни бие, защото не бяхме достатъчно опасни в атака, бяхме бавни и играхме слабо. Тогава ни освиркаха. Днес ни изпратиха с аплодисменти, защото ги заслужавахме. Играчите ги заслужаваха", каза Моуриньо, но след поредния опит на журналиста да го ядоса, португалецът избухна.

"Знаеш ли какъв е резултатът? 3:0. Но също така това 3 е и броят на моите титли в Англия - 3. Имам повече от всички останали мениджъри, взети заедно - те имат две. Покажи респект. Респект, човече", каза Моу и напусна разгневен залата. В първото видео може да видите самата ситуация, а във второто - цялата пресконференция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички