Ман Юнайтед отхвърли оферти на Атлетико и Милан за свой нападател


Ман Юнайтед отхвърли оферти на Атлетико и Милан за свой нападател
Снимка: Getty Images/Guliver

1556 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е отхвърлило две оферти за своя нападател Антъни Марсиал, твърди "RMC Sport". Офертите са пристигнали от щабовете на две от големите имена в европейския футбол - Атлетико Мадрид и Милан.

Френският нападател показа желанието си да бъде продаден през този трансферен прозорец, след като влезе в конфронтация с наставника на "червените дяволи" Жозе Моуриньо. Изпълнителният директор на "червените" Ед Уудуърд обаче не е съгласен да се раздели с талантливия стрелец.

Португалският специалист желаеше да се раздели с Марсиал, за да придобие необходимите средства за качествен централен защитник. Голяма част от ръководството на Юнайтед обаче искат да задържат нападателя в състава, като са убедени в огромния потенциал на французина.

Уудуърд се притеснява, че Марсиал ще се превърне в поредния играч, който е продаден от Моуриньо и след това се превръща в звезда за конкурентен отбор. При престоя си в Челси португалският специалист се раздели с играчи като Мохамед Салах и Кевин Де Бройне, след като отново не виждаше нужния потенциал в тях. Сега двамата са сред най-важните играчи на Ливърпул и Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички