Невил: Моуриньо и Уудуърд да си решават проблемите, клубът е по-важен от интересите им


Невил: Моуриньо и Уудуърд да си решават проблемите, клубът е по-важен от интересите им

1191 0

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил изрази мнение, че мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо трябва да остане на поста и ще бъде грешка, ако ръководството реши да го смени с друг наставник заради неуспешния старт на сезона.

"Ние помним, че Луис ван Гаал бе уволнен след победа в Купата на Англия, а Мойс бе отстранен четири кръга преди края на шампионата. Моето мнение е, че клубът трябва да заложи на стабилност относно треньорската позиция. Моуриньо и Ед Уудуърд (директорът, който ръководи трансферната политика на Юнайтед) трябва да се разберат за взаимоотношенията си и да решат всички проблеми. Клубът е много по-важен от някакви лични интереси, сега не е време за вътрешни борби и политики.

Минали са само три кръга, твърде рано е да се обсъжда евентуално уволнение на португалеца. Моуриньо трябва да остане до май и ако се справи, да получи възможността да тренира отбора и следващия сезон", каза Невил в ефира на "Sky Sports". Манчестър Юнайтед снощи загуби от Тотнъм с 0:3 и има само три спечелени точки от трите си мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички